Du kan slette Flyti-kontoen din direkte i appen via kontoinnstillingene.
Når du sletter kontoen, vil personopplysninger som er knyttet til kontoen bli slettet eller anonymisert i samsvar med Flytis sletterutiner og personvernerklæring.
Dersom du er eier av en Flyti-familie, kan det være nødvendig å overføre eierskapet til et annet kvalifisert familiemedlem før kontoen kan slettes eller før du kan forlate familien.
Innhold som er delt i en familie kan i enkelte tilfeller være knyttet til familien eller andre familiemedlemmer og håndteres etter reglene som gjelder for den aktuelle funksjonen.
Dersom du trenger hjelp med sletting av kontoen, kan du kontakte:
support@flyti.no
Oppgi e-postadressen som er knyttet til Flyti-kontoen din, slik at vi kan hjelpe deg med forespørselen.
Opplysninger som Flyti eventuelt er rettslig forpliktet til å oppbevare, kan beholdes så lenge dette er nødvendig.
Mer informasjon om behandling og sletting av personopplysninger finnes i personvernerklæringen.